Domenii

Înregistrare Domenii Web

Înregistrare domeniilor și transferul lor poate fi dificil uneori, dar nu trebuie să fie. Suntem parteneri cu registratorul softlayer.net/resellone.net, iar acest lucru ne permite să vă ofermim un preț accesibil și înregistrare instantă și automată.

Prețuri competitive, domeniile Web au prețuri cu până la 20% mai mici decât competitorii noștri. Domeniile beneficează de multe opțiuni, asistența tehnică cu un timp de răspuns de cel mult 2 de ore și diverse modalități de plată SMS, Card, PayPal și Transfer Bancar.


Permitem înregistrarea domeniilor cu următoarele(TLD-uri): .com, .net, .org, .info, .biz, .us și .ro


Servicii domenii:

Înregistrare Domenii

Panou Administrare

Transfer Domenii

Înregistrare Privată

Caracteristici standard incluse pentru toate domeniile

Înregistrare Privată

Datele dumneavoastră personale specificate la domeniu, sunt expuse pe serverele de whois. Dacă doriți să nu fie afisate pe serverele de whois trebuie să alegeți opțiunea înregistrare privată.

Panou Administrare

Pentru administrarea, vă punem la dispoziție panoul de administrare (WHMCS), acesta dispune de tot ce aveți nevoie pentru a gestiona domeniile dvs.

Securizare domenii

Preveniți orice schimbare facută de catre alticineva, la informațiile administrative de deținere ale domeniului. Securizarea domeniului previne transferurile neautorizate sau accidentale și oprește redirecționarea greșită a nameserverelor.

Activare Instantă

Beneficiați de activare INSTANT la toate domeniile. Când înregistrați un domeniu prin siteul nostru, activarea se face în mod automat.

Alerte Schimbari Domeniu

Orice schimbare la domeniul dumneavoastră este monitorizată de catre panoul de administrare, iar cand aceasta se produce ve-ți fi înștiințat prin email.

Control Zone DNS (în curând)

Cu ajutorul controlului DNS (Domain Name Server) va puteti seta email-ul, FTP-ul, sub-directoarele, locatia website-ului si multe altele. Centrul de control al domeniilor (WHMCS) va ofera toate aceste posibilitati.

Powered by WHMCompleteSolution