About Us

Cine Suntem si ce Facem?

Localizată în Dej, Romania, Future Web integrează un colectiv cu abilități profesionale și cu o vastă experiență în domeniu, compania noastră vă poate oferii toate serviciile necesare pentru a vă extinde afacerea pe noi planuri.


Cu peste 8 ani de experiență în domeniu, Future Web dă dovadă de seriozitate, calitate și îmbunatarirea constantă a serviciilor. Toate softurile de administrare ale domeniilor sunt de top, pentru a oferi clienților noștri cele mai bune alternative în domeniile web hosting și înregistrare domenii.


Va oferim un suport tehnic de calitate, timpul de raspuns la emailuri este de maxim 2 de ore, iar dacă aveți nevoie urgentă de support, vă stăm la dispoziție telefonic sau online.


Dispunem de un centru de date propriu, fapt ce ne oferă posibilitatea de a administra mai usor serverele și a corecta în timp scurt problemele aparute la rețea. Acest lucru este foarte important, deoarece dacă un provider de hosting are închiriate sau colocate servere într-un centru de date ce nu îi apartine, acesta nu are acces fizic la server și consolă. iar în cazul unui flood sau a unei erori aparute pe server, acesta nu se va putea conecta la server din cauza averajului mare și va trebuii să apeleze la suportul tehnic din centrul de date, lucru ce întarzie mult, revenirea serverului.


Nu stocăm datele financiare, iar pentru stocarea datelor personale, suntem înregistrați la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)


Încercam să oferim cele mai bune servicii clienților noștri, în ultimii ani, am dezvoltat mai multe softuri pentru a satisface nevoile de pe piață. În domeniul web hosting, folosim ultimele sisteme de facturare/administrare clienti/suport.

Cimpean Andrei

Director Companie

Competenţa fără autoritate este la fel de neputincioasă ca autoritatea fără competenţă. O întreprindere în care nu există ordine este incapabilă să supravieţuiască, dar o întreprindere fără dezordine este incapabilă să evolueze.


Adresa e-mail: andrei@domainscan.ro

Bartoș Claudiu

Manager Clienți

Managementul este cea mai veche meserie şi cea mai recentă profesie. A manageria numai pentru profit este ca şi cum ai juca tenis privind tabela de scor mai des decât mingea.


Adresa e-mail: claudiu@domainscan.ro

Powered by WHMCompleteSolution